Brate Almire preterujes ko i uvek, niko ne spominje sta je bolje i dal PA800 bolji i niko
ne prica o PA1X u prodavnici, 4 PA1X prodate vec znam od mojih prijatelja a jedan sam
ja licno preprodao i to:
1 za 2200$
1 za 1900$
2 za 2000$
moj sam prodao za 2600 posto je trazio setove
i momentalno jedan PA1X je na prodaji za 2100$.
Te tvoje price idi pricaj balavcima a ne meni ovde, ja ipak znam nesto i dosta,
nije fer to sto ti radis po forumu, sa 95% ljudi se ne slazes, ti ces meni reci
kolko sta kosta kad zivim u gnezdu svega toga. Idi pricaj neznalicama al ne meni
kod mene tvoje izjave ne pale, ljudi nisu ludi, vidu i znaju i oni kolko ide i koliko
se prodaje...bil ti stavio svoj PA1XPRO na opkladu??? Da vidim dal si mudonja iza
svoje reci, da ti ja prodam PA1X za 2200$. A ti budi mudonja da das svoj PA1XPRO
na opkladu, il da ti dokazem, da ti dovedem ovde 2-3 ljudi koji ce za toliko prodati.
Pitaj ENVER iz NYC za kolko je prodao, pitaj RAFET iz NYC za kolko je prodao, pitaj
SAFET iz NYC za kolko je prodao...pa ce ti jasno biti...dosta je vise, treba se i tebi
kraj staviti sa KORGom i JUZNIM VETROM, gori si od malog deteta brale, jos nisi
pametan il PRO post stavio koji bi pomogao nekome nego sve neke besmislene i
amaterske izjave...hebote i ovo vise, uhvatio se iza za moj ko za....dosta!
Tei je izgleda majka rodila taj tvoj PA1XPRO pa nedas nizasta na svetu a ne kontas
da se probudis iz sna i da saznas da je to samo proslost koja ne ide vise od 2600$
pa kad bi se ti hebo...imas ih po USA, sakupi pare, prodacu ti 2 ne jedan, ne budi
bolestan vise, izlecise amaterskih bolesti!
|