Momci hvala vam na pomoci i informacijama, svima koji ste se ukljucili u diskusiju, bez obzira sto se tema malo promojenila ali je ipak sve povezano.
Marcu se zahvaljujem sto zeli da mi izadje u susret i logicno je jer se dugo znamo a i on zna da bih ja za njega isto uradio.A i mislim da mi niko drugi sa foruma nije geografski blizi od njega da mi bar malo pomogne da osposobim klavijaturu za rad bar u pocetku.
Sto se tice onog sto kazete da nema dobrog SET-a, dok se ne plati, ja ne bezim od toga, jer nije mi ovo prva klavijatura, imao sa Technics KN1000, KN3000, Roland VA-7 i sada PA1XPRO, i znam kakvu sam muku mucio sa predhodnim klavijaturama, ali tada nije imalo ovakvih mogucnosti komunikacija sa kolegama, potpuno se slazem sa Marcom, da treba svi da damo ono sto imamo, jer znam da niko nikom ne moze da smanji zaradu pa makar imao sve ritmove i boje iste kao svi drugi, jer svi cemo mi to na razlicite nacine da koristimo a da ne pominjem da svi razlicito sviramo mislim i na kvalitet i na tehniku, znaci sve ce to zvucati drugacije kod svih. Ali takodje cijenim svaciju nespavanu noc i cijeli provedeni mukotrpni dan da napravi ili da prilagodi ritam, boju, sepml, perfomansu itd. Zato se ne libim da platim neciji trud i mislim da je to krajnje posteno, ali da to stvrano bude nesto dobro napucano a ne sturo i do pola itd...
Znam da uvijek ima nesto da se ubaci novo i da nikad nema kraja sredjivanju ali to mora da bude SET sa kojim mozes da odradim najzahtevnije svirke i da zadovoljis najzahtevnije muzicare. Nista nije lose i da se postave, ko zeli svoj SET naravno ovako sredjen i za prodaju, jer je to tezak i mukotrpan rad i treba da se plati. Ja cu prvi platiti takav SET rado i da Bog da mu pristao novac tom autoru dobrog SET-a.
Zivjeli!!!!
Marco zovi me ne mogu vise da spavam, imam klavijaturu a kao da je nemam kad ne mogu na njoj da sviram.
|