Ma znam ja koja je frka ali evo ja cu ti dati neki realan predlog!Ok je super clan Pa80 ali sto ne bi napravili super clanstvo za sve klavijaturiste znaci i Yamaha Psr9000 i tyros i Roland Va i G70 i korg Pa 80 Pa1 i svi da radimo ritmove i da menjamo jer normalno je da svi mi koji se bavimo profesionalno ovim poslom imamo sve pratece programe kao Kat2000 Style Works Cake walk Cu Base jer je nezamislivo raditi bez toga i mozemo da konvertujemo ritmove sa svih klavijatura i da ih koristimo nezavisno od serije,da tako menjamo semplove i sve ostalo sto je potrebno!Ja sam pokusao vise puta da uploadujem neke Mp3 snimke ali nece da mi ide up load nema sanse osim kad ubacujem male fajlove od 100 kb!Ja znam da nemoze nista dobro da bude dzabe i to mi je jasno odavno,i onda ljudi pokupe moju hotmail adresu sa profila koju nisam stavio za gluposti nego za nesto korisno i onda e ajde daj ritmove i boje ja cu tebi poslati moje i svima kazem izlozi sto imas na download centru ako stavis ono sto koristis stavicu i ja ono sto koristim i tacka!Ipak sam ja na Korgu proveo mnogo neprespavanih noci dok sam sredio klavijaturu i sad treba da delim ritmove kako kome stignem!Nisam fufa nikada bio i hocu da dam sve ono sto imam ali samo pod uslovom da i ostali ponude nesto i neka nije dobro ali da se vidi da je ulozen trud i zelja da se nesto postigne!i evo videces sutra na download centru koliko ima da izlozim ritmova za rolandove serije i boje sa tercama za G seriju!A ako se svi ukljucimo u akciju svima ce da bude bolje sigurno,neko odradi ovo neko ono.neko bolje radi dvijke neko rumbe,neko bolje basira neko bolje radi samo bubanj i onda da sklapamo i to je realno!A videces pri sledecem uploadu fajlova sta sam izlozio za druge klavijature pa onda daj komentar!