Posle nepune 3 god. rada sa sajtom vjeruj mi da sam dobro upoznao sve stvari i da je ne samo meni nego svima treba da bude jasno da nema dobrih i kvalitetnih stvari dzaba da se nadje.U mnogim setovima nadje se koji ritam da valja ali treba da se obradi da lici na nesto a to je nesto sto svako hoce da izbjegne,mukotrpan rad i dosta provedenog vremena pored klavijature.Sto se tice virusa postoji mogucnost to je sasvim jasno ali ipak vecina nerazmislja o tome,i sam nekontrolisem sve sto ucitavam u klavijaturu.Napomenuo sam da je sa Kat2000 programom donekle moguce da se provjeri dali je sve uredu sa setom.Sa programom necete moci da otvorite neispravne STY,PCG,USER ili USERDK.
Sto se tice download centra svakako nisam u mogucnosti da prekontrolisem sve sto se postavi,ali ipak za sada mislim da je vecini dobro doslo i bilo od pomoci.
Sto se tice Super clana kao sto vidis ista stvar,odradi se jedan upload i kasnije se ceka da neko nesto postavi.Od sebe sam licno komplet backup postavio sto neznaci da nebi i ovaj drugi sto dopunjavam i svaki dan nesto trazim kako da poboljsam ali da je stvar realna pa svako da pruzi punu podrsku bilo bi sve drugacije.Pokusaj je i sa demo mp3 da se posalje i cuje prije razmjene,ali kao sto vidis i od toga nista.U svako slucaju ZAHVALJUJEM SE TEBI kao i OSTALIM CLANOVIMA koji su aktivni na sjatu i koji pruzaju podrsku u bilo kom pogledu.
Ja vise nemam nikakvu ideju niti znam kako dalje sa Super clan.Ne samo za Super clan nego u opste sa samim sajtom,Iz dana u dan postaje sve veca obaveza,Ispade da kukam ali stvar je takva kakva jeste.Da nije Vaxtera a tu su i Kreso,Laky,Versy.Gopert pa evo i ti Marco i ima nas jos koji pokusavamo sto vise da pomognemo,nebi ovo moglo sve sam da se izdrzi.
|