Videti jedan post
Star 12.12.2005, 17:54   #13
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard :)

Yu midi @
Pazi ovo1Tebi kao operateru svaka cast sto si uopste napravio ovaj sajt i download zonu ali veruj mi da ima mnogo mnogo ritmova koji su losi i koji vuku viruse sa sobom!Licno sto se mene tice ovako stoje stvari,na downlaod niko nece da postavi prave rtmove koje koriste(cast izuzecima) jer svi se nesto muvaju i svi bi hteli da skinu nesto dobro a da ne daju svoje!Ja sam lepo poslao prijavu za super clana i niko mi nije dogovorio i zato moje ritmove necu da izlazem da ih svi skidaju i retki su oni koji mogu da dobiju moje ritmove i boje i preformanse!Amka znam vise od 10 godina i on je stariji mzuicar od mene i kad je radio i tezgario ja sam tek pocinjao i zato sam mu dao ovaj savet jer znam da je pre neki dan kupio klavijaturu koja je izuzetno skupa i mogu da zamislim kroz kakvu muku je prosao dok nije resio probleme zato sam mu i savetovao da ne koristi ritmove sa interneta!A pazi jos ovo ja nisam covek koji radi svadbe pa da od jedne svadbe uzmem 400-500 evra,ja radim po klubovima i diskotekama i dnevnica mi je 100 evra i onda kad kupim klavijaturu koja kosta 2500 evra znaci da sam bas odvajao od usta da bi je sebi priustio i da na kraju jedan ritam mi napravi da nemogu to vece da idem da radim!Mislim da se razumemo?Ja kontaktiram sa mnogo ljudi sa ovog foruma preko msn-a i pre neki dan se isto desilo jednom mladom momku koji je tek kupio Pa50 i ima 16 godina,znam da mu otac nema love ni za dirku pa je podigo kredit da ku[pi sinu synt i na kraju ubaci virus i zivi se pokidaju od sekiracije!Dok sam im objasnio da nije nista strasno njih je zamalo srce strfeilo!o tome ti pricam a ja sto se tice ovog sajta i svega na ovom sajtu nemam primedbu i kao sto vidis uvek sam aktivan na ovom forumu,kako da pomognem drugima tako i meni kad zatreba pomoc!!!Pozdrav...