Videti jedan post
Star 11.12.2005, 17:16   #9
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard :)

e Miki ne sviram bas kontru,sam sviram i pevam i to po oceni ljudi koji su adekvatni da daju ocenu radim odlicno!Hdd mi ne treba iz vise razloga i evo nabroajcu ti neki!Ja koristim nekih 50 ritmova koje nemam u klavijaturi i koje sam sam pravio i naravno pun mi je user boja i dk kit takodje pun!Sve ritmove koji nisu mogli da mi stanu u user program sam ubacio preko fabrickih jer dosta fabrickih ritmova nikada ne koristim i onda sam ih izbrisao!Drugo floppy na mojoj klavijaturi radi fantasticno dobro i nema cimanja sa njim kao sto ti kazes i trece da mi je trebao Hdd kupio bi Pa80 i jos jedna stvar sutra idem po Pa1x i ovaj Pa50 koji sam kupio samo privremeno da na njemu radim nekih mesec-dva dok ne uzmem Pa1 necu da prodajem jer sam sa njim prezadovoljan!Mislim da sam naveo dosta razloga zbog cega Hdd za ljude koji rade uzivo svirku nije potreban na Pa50 e oni koji koriste midi files to je vec druga prica i njima je neophodan jer ipak oni pstaju matrice i treba im Hdd jer ko bi se cimao svaki cas sa diksetama pogotovo ako rade u kafani gde pucaju porudzbine!Pozdrav