Videti jedan post
Star 09.12.2005, 12:25   #9
cevap
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
cevap befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od hrci
Ovde Niko nije Mako Prstom da Pomogne, ja sam Non Stop Molio daj da ispunimo Formular i da Saljemo, Non Stop sam Govorio Idemo u Akciju a Ostali su samo Govorili Nema Nista od Toga.
Sad Hocu Svima da Dokazem da je sve Moguce bilo to Zajednicki ili Pojedino, Nazalost ovde skoro niko Nije Hteo Osim mene da Krene Zajedno u Akciju.
Neka vide Slepci kad Nisu Hteli Zajednicki da Saradjuju.

Pozdrav!

Hrci 8)
Cisto ja sumnjam da ce od tog tvog OS biti neshto!

Kao prvo, nashao si covjeka kog u zivotu nikad nisi vidio, kao drugo sve je oko toga nesigurno, kao trece tolko posla tu ima oko testiranja i bagova da se taj tvoj OS moze raditi narednih 10 godina. Jel ti hrchi mislish da OS za Korg PA80 radi jedan programer? pa to je tim ljudi koji radi na tome, a ne jedan covjek, iz cistog razloga sto jedan ne mzoe stici uraditi koliko toga ima. Zato se radi timski. I ti cesh sad dobiti novi OS samo za sebe, od jenog programera koji nije ni zaposlen u Korgu. Ovo nije zajebancija, ali ja stvarno ne mogu da vjerujem da ce od toga biti nesto! Volio bih da to vidim, i stvarno bi me radovalo da se to sredi tako kako ti mislish, ali sumnjam.
cevap je offline   Reply With Quote