Videti jedan post
Star Juče, 14:37   #18
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 681
Uploads: 7
Rekao HVALA: 120
Zahvalili mu 105 puta u 96 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Vidio sam da Fantom nudi jako puno mogućnosti, ali iskreno, nemam vremena učiti novi operativni sistem i funkcionalnosti. Zbog posla u studiju, redovnog posla od 8 do 4, te svirki vikendom i preko tjedna i ono najbitnije, vrijeme za obitelj... Jednostavno ne stignem ulagati vrijeme u prilagodbu na potpuno novi sistem klavijature.

Kronos mi se u početku činio kao najbolja opcija, jer mi je poznat Korgov način rada i ima puno dostupnih materijala. Međutim, nakon nekoliko telefonskih razgovora s kolegama koji ga koriste, odustao sam od te ideje, rekli su mi da im se klavijatura ponekad zna sama ugasiti tijekom svirke i do 4-5 puta (govorim o Kronosu 2), što mi nikako ne odgovara. Osim toga, ni način na koji Kronos pušta MP3/WAV datoteke mi ne odgovara, tako da ću vjerovatno razmisliti o pa5x kroz skoriji period (znam da i on ima falinki i nedostatka, ali čini mi se kao najbolja opcija - trenutno).

Hvala vam na pomoći i odgovorima.