ja se izvinjavam kolegama, ne javih se ovih dana. U pravu ste svi podjednako, yamaha zvuci fenomenalno, i prvo sto sam uradio je da sam i slusao bas ta dva seta, i jos neke koje sam nasao po netu... radi to sve pristojno i tu nema nikakve zamerke, ali..... To zakljucavanje setova... ja razumem da svako zeli da zastiti svoj radi i trud i tu skidam kapu, i slazem se da svako treba da naplati svoje znanje i trud... takodje se slazem da ako je neko otkucao ritmove, semplovao boje.. napravio neku dobru pricu u smislu originalnosti, sounda i svega ostalog, to i ne treba da se dira. i potpuno pozdravljam to zakljucanje stilova i boja da ne moze svako da brlja i dodaje ili oduzima ono kako je to autor zamislio... Ali brate mili zakljucati set npr. koji zauzima 300mb rama, i da ja nemam slobodu da ubacim neki ritam npr. koji mi za neku svirku zatreba oglavu, ili neku boju ili nebitno sta... e to stvarno ne mogu da razumem... a imam npr. jos 700mb rama slobodno. E to je jedan od najvecih razloga zbog kojih sam ipak narucio stari dobro pa700 sa "pisljivih" 128/256mb rama, jer ipak mi je bitno da ja taj set sredjujem, modifikujem, dodajem i brisem onako kako mi u tom momentu odgovara, nego da pravim neke improvizacije na silu ako mi nesto fali na yamahi.