Videti jedan post
Star 18.02.2025, 20:59   #18
Tomy
Odomaćeni član

Tomy's Avatar

Registrovan/a dana: 05.06.2005
Mjesto: Cakovec
Downloads: 231
Uploads: 2
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 86 puta u 82 Postova
Instrumenti: Yamaha GENOS2, Motif XS6, Korg PA800, ROYAL STANDARD Silvana II, Boss VE-500...
Interesi: Klavijature, Software, Web, PC...
Tomy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Tomy pošalji poruku preko ICQ messengera Tomy pošalji poruku preko MSN messengera Tomy pošalji poruku preko Yahoo! messengera Tomy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od grico Pokaži Post
Vežem se na svoj post o registracijama.
Znači davno PSR S 970 pa Genos 1 i sad SX 920 koji je kako sam naveo u prijašnjim postovima to malo izmiša....
Kako imam jako puno registrija ima li koji program da točno vidim koji je ritam u pitanju.
Cijeli Registar Memory sam izvuka iz Psr s 970. i sad kod SX920 neki ritmovi mi baš ne pašu..tu su negdi blizu al nije to to...Pitam s kojim programom ako ima mogu vidit koji je ritam u pitanju u Registar Memory.
Recimo Cesarica mi ispiše Piano Ballad,a meni je recimo više odgovara Power Ballad il Love Song
Izvukao si registar a nisi ritmove i zvukove? Kako misliš da će te registracije raditi ako sadašnja klavijatura nema te ritmove i zvukove?

Program koji se koristi za uređivanje registracija zove se Yamaha registry manager ili skraćeno YRM. Puno se već pisalo o njemu na forumu. Potraži malo.

Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk
Tomy je offline   Reply With Quote