Pozdrav svima. Ja sam juce otiso do muzicke radnje da vidim taj novi sistem ali ga nisu imali, i kad sam vec pitao za takav sistem ponudio mi je prodavac kog znam odavno i koji me nikad nije prevario takav JBL sistem. Jbl prx one. Da skratim dao mi je na par godina otplate i uzeo sam dve kutije. Covek kaže da jedna moze da gura i do 100 čoveka a nekako (mada sad dam već uzeo) me plaši to što su dole dvanaestice. Da li tu moze da se ocekuje dobar bass? Do sad sam koristio bass Yamaha dxs15 i dve dvanaestice dbr. Ne ulazim u to da li je bolji mau ili jbl pretpostavljam da je to sve tu negde a pošto nista ne znam o takvim sistemima interesuje me kako to radi. Ima tu i blutut opcija pa me interesuje kad bi na Genos dodao adapter za blutut ili svirao neku klavijaturu koja već ima blutut kako bi moglo da se koriste obadve kutije zajedno, i u opste da li moze to sve bez miksete. U stvari sve me interesuje jer nista ne znam. Nikad nisam koristio takav sistem a znam čitao sam ranije da taj sistem Casper hvali pa reko aj da probam. Kaže prodavac da bolje probija zvuk kroz prostor nego običan zvučnik (a imao sam u planu da kupim prx 915)
|