Upravo iz tog razloga sam u potpunosti otkantao Korga i prešao na Yamahu. Napraviš kod kuće boju, ona radi kao bomba, dođeš na probu ili svirku, nema te nigdje! Da bi to kako tako popravio trebao imati kvalitetnu efekt sekciju koju Korg nema! Nije da nisam davao milion šansi Korgu i imao sam ih čini mi se sve (od M1 do Kronosa), aranžera puno manje no ista stvar! Ne postoji jednostavna upotreba klavijature, pa da pričamo da je Korg jednostavniji od Yamahe! Ako si nezadovoljan zvukom, promjeni klavijaturu, sjedni i zagriji stolicu; nauči operacije na drugoj, a druga klavijatura će ti to višestruko puta vratiti. Prije Genosa sam imao Pa4x sa Pa production setom i sad kad slušam neke snimke sa Pa4x i snimke što snimim sa Genosom (jer urađene boje i ritmove, moraš slušati iz više izvora), ne mogu vjerovati da sam zalud godine trošio radeći na Korgu i konstantno tražeći ono nešto što će dat dušu svakoj boji i ritmu! Treba se samo odvažiti i krenuti na bolje. Ponavljam, sad kako imam Tyros5 dva mjeseca i Genosa mjesec dana, ne mogu vjerovati da sam vrijeme na Korga trošio!
|