Videti jedan post
Star 01.04.2008, 13:00   #16
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ajde da ti stari lisac da kvalitetan savjet i kako da se ubuduće postaviš naspram gazde/a.

Kao prvo, OBAVEZNO, ali obavezno idi pratiti Nihada. Tko zna, nije sigurno hočeš li profitirati i hoče li te Nihad preporučiti ostalim razvikanim kolegama, ali ne možeš izgubiti (ovosi samo o tebi, tj kako češ odsvirati).
Drugo, pokušaj s Nihadom dogovoriti da jedno veče gostuje (kao tvoj gost) u kafani gdje sviraš (onako jaranski nek svrati na piće). Ono neka dođe i otpjeva jedno 10-15 pjesama. Najavi gazdi da češ mu dovesti zvijezdu u kafić i napomeni mu da će mu tu noć promet dobrano skočiti radi njega. A upoznaš li preko njega (Nihada) još po kojeg vrhunskog pjevaća pa ih ovako po koji put dovedeš nekog drugog gazdi, budi bez brige, gazda će te itekako nagraditi. Njima je u interesu samo lova. Uostalom, netrabadu nit pjevati. raji je dosta da se samo netko od zvijezda pojavi u kafiću, reklama je i više nego dovoljna.
I na kraju, reci mu "Sad kad vidiš tko me traži da ga pratim dovoljno ti govori kolka sam faca i klasa. Ako me želiš i dalje zadržati od idučeg vikenda ti je cijena 25 % viša nego do sada". Pa nek si misli.
Uradi tako i vidjet češ.