procitaj pravilnik foruma, sa ovakvim pljuvanjem po forumu, mislim da neces dugo ostati ovde,al ajde,
sto se tice logovanja na sajt, prvi put kad se ulogujes stisnes da zapamti nalog i lozinku i stikliras ono ispod ostani ulogovan, tako te nece izbacivati i bices ulogovan dok pises,
sto se tice rolanda, kazes da ti je prvi aranzer, korg i roland nemaju veze sa vezom sto se tice operativnog sistema i samog koriscenja, korg je mnogo laksi za sredjivanje jer mu je takav os, roland zahteva stolica da se ugreje dok udjes u sistem rada i sredjivanja,
taj koji te je savetovao da kupis ea7 lose te je uputio, ea7 moze da se sredi kako pozelis, mana je ta sto je put dosta koplikovaniji nego na korga recimo i ne preporucujem ga kao prvi aranzer,
ovde mozes da dobijes odgovore na sva pitanja, ali kako si krenuo ovako sa bombardovanjem i pljuvanjem, necemo daleko stici,
ja sam imao g600, g800, g1000, korg pa1x, pa2x i posle toga ea7 vec par godina i kao sto vidis sve radi kako treba, dosta strpljenja i vremena treba ako hoces nesto da postignes, ovako sve brzinski, bice malo teze, mozemo ti pomoci ako zelis, ima oar tema o ea7 pa procitaj malo i tamo, svasta je pisano,
srdacan pozdrav
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
|