Videti jedan post
Star 15.10.2019, 22:26   #11
korgpa600
Drugar foruma

korgpa600's Avatar

Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
korgpa600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Upravo sam prodao razglas jer mi se ukazala prilika,definitivno ću ovih dana uzeti Ld Maui,pa kako bude.Samo sam u dilemi,da nategnem sa financijama za dva Maui 11,ili da uzmem Maui 28,pa za neko vrijeme još jedan.Što bi bila bolja opcija?Možda ova druga,jer kako ljudi kažu"strpljen spašen".

Poslano sa mog T08 koristeći Tapatalk
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od korgpa600 Pokaži Post
Upravo sam prodao razglas jer mi se ukazala prilika,definitivno ću ovih dana uzeti Ld Maui,pa kako bude.Samo sam u dilemi,da nategnem sa financijama za dva Maui 11,ili da uzmem Maui 28,pa za neko vrijeme još jedan.Što bi bila bolja opcija?Možda ova druga,jer kako ljudi kažu"strpljen spašen".

Ispravak.U zadnji tren sam povukao prodaju starog razglasa.Jutros sam imao priliku probati Maui 28.Zvuk odličan,sve 5,ali morati će još malo pričekati.Zvukovno me oduševio,ali mi je snaga upitna.U svakom slučaju dobro ga je imati uz klasičan razglas,kao što sam i predpostavio u početku.Tako će i biti do kraja godine,nadam se.

Promijenjeno od korgpa600 (16.10.2019 u 17:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
korgpa600 je offline   Reply With Quote