Ali muka je sa pocetka price. Ja imam stari PPI koji sam nekad installirao i ostao je na USB, a to je ono isto sto je u klavijaturi. I kad to instaliram svaki je midi super, ali kad instaliram novi pack a sa istim semplovima i cak na istom mestu prvih 20npr od kojih je bas gitara, harmonika..neke DX zujalice i od kojih je vecina midija i sklepana ne vidi ih. Znaci iste te semplove kojima su pravljeni midiji (prepravljani) kad ubacim u drugi set ne vidi ih. A taj set sto je u klavijaturi kad ubacim u YEM na info izadje donji prozor prazan, nikako ne mogu da izadju instrumenti pa da na njih dodam nove kao sto sam pre radio i nikad nije bio problem. Mozda kad bi moglo nekako dva seta da se ubace u klavijaturu pa da imam taj set od koga je sve pravljeno a drugi za solo npr. Zato sad mslim ako na ovoj klavijaturi ne mogu da ubacim drugi set sa istim semplovima onda nece moci ni na novoj. Ili...necu moci da ovaj set nikako iskopiram pa ubacim u novu klavijaturu i opet je problem. Da bar vidi ritam sekciju ili bilo sta ali ni jedan ne vidi a onda ko opet da sve iz pocetka pravi, bolje da ne menjam klavijaturu. Inace imam S770
Jao sad mi pade na pamet ja sam ih stavio po redu 1,2,3...ali da probam da ih tamo u onih 128 (na edit program change) tako poredjam jer moguce da sam ih ranije tako redjao a sad sam gledao bas gitara koja je u klavijaturi na mestu br 2 je ovde u edit programu br150...mozda je tu kvaka. Kazem nekad je sve radilo i sad radi sa starim pakom ali kad ubacim novi sa istim semplovima ne vidi ih. Moguce onda da su ta mesta razbacana, ko sad da nadje kako je nekad bilo, ali da probam
Promijenjeno od psr (30.09.2019 u 00:30 sati)
|