Videti jedan post
Star 28.09.2019, 15:14   #11
psr
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
psr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ja ne znam da li na forumu ima neko smotaniji od mene. Kad sam kupio S770 iscitao sam Casperove doktorate na temu YEMa i sve sto nisam znao pitao ga i covek mi sve uprostio tako da sam ubacio semplove, kasnije sam uz njegova objasnjenja uspeo i da dodam po koji smpl preko bez da se brise sve ono prethodno...sve u svemu super sam skockao klaviajturu i mislio sam sve znam i sad posle pola godine ili vise ja reko da dodam jos nesto sto sam iskonvertovao od Tyros 2 za Tyros 3 a bas dobre harmonike, i da dodam kof mene u set i odma problem. Nit vidi klavijaturu lap top nit ja znam sta treba da radim. Sve sam cele noci citao par puta iz pocetka i verujem da je neka sitnica al vec samse iscoraveo a i mozak vise neradi. lap top je drugi ali i na njemu instaliran YEM, instalirao sam drajvere...napravio i onaj beckup na usb za svaki slucaj i to j to. Ne znam dalje. Iskopiram kao u linku sve na usb i to je u PPI formatu, znaci nece u YEM, a treba da nekako to sto imam na klavijaturi prebacim u YEM i tamo dodam jos nesto. Ili da sve novo spremim,nebitno, da vidim kakvi su novi semplovi posle mogu da vratim ono sa USBa na restart ali ne mogu ni nista novo jer kad ubacim semplove od trojke (Tyros) ne mogu da ih pretvorim u PPI da bi otisli u klavijaturu. Negde nesto stalno preskacem izgleda. Mozda to sto klavijaturu ne vidi YEM. Kad kliknem da nadje uredjaj nema je na slici levo kao sto bi trebalo.
I sad ne bih ni menjao jer zadovoljan sam i sa ovim sto je u klavijaturi ali sve jedno cu d kupim SX u skorije vreme pa opet ista muka, moram tada sve jedno da to uradim.

Promijenjeno od psr (28.09.2019 u 15:15 sati)
psr je offline   Reply With Quote