Videti jedan post
Star 11.04.2019, 13:05   #2
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Registracije su alfa i omega yamahinih aranžera. Bez obzira na koji način se koriste, u kojem obimu i s kakvim sadržajem, neophodno ih je dobro razumjeti i shvatiti na koji način funkcioniraju. To je preduvijet da se (Registracije) iskoriste na najoptimalniji način koji odgovara svakom pojedincu.

Citat:
Originalno postovano od psr Pokaži Post
.... medjutim tu je problem glavni kod yamahe. Iscitao sam sve i kapiram ne znam iz kog razloga ali ne moze da se ubaci sempl bilo koji preko USBa i prebaci na USER nego mora preko YEMa, plus ne moze ni da se doda nego se sve iz klavijature ako sam dobro ukapirao obrise. .....
Dobro si shvatio ovaj dio kada kažeš da se samo putem YEMa može upisati sample u klavijaturu. Međutim nisi dobro shvatio drugi dio, tj. čitao si postove ljudi koji se ne razumiju previše u ovu tematiku pa si i sam upao u zamku. NE mora se nužno obrisati sav sadržaj iz klavijature da bi se ubacio jedan novi sample.
Ovdje je video koji će ti koristiti, a možda on pomogne i onim starim korisnicima koji su duže vrijeme u zabludi i misle da se Pack mora iz početka upisivati za dodavanje samo jednog sampla.

https://youtu.be/yHxPPE5tQGw
casper je offline   Reply With Quote