Videti jedan post
Star 26.02.2019, 21:51   #26
kem
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 23.12.2018
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg triton le
kem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ponudio mi je da sve proverim ali je to bilo povrsno jer nije bilo prilike jer smo se nasli da tako kazem u sred grada, ali me je covek prethodno putem poruke uverio da je pre toga klavijatura uredno odvedena u servis i da nije primecena nikakva greska. Covek je prodao gomilu instrumenata (oko 250 na svom nalogu) i za sve sam video pozitivne ocene 0 negativnih tako da sumnjam da je nesto vezano za to, a i da jeste onda konkretno ne bi radilo par dirki a ostale bi radile a ovde ne rade 2 cele oktave i to jedna do druge. Mislim da ipak nije to. A rekao je covek ako je ista neispravno da imam opciju da se javim nazad.

ISPRAVKA: kod nekih setova mi radi samo leva polovina a kod nekih samo desna.
Ovo mi bas u glavu ne ide, negde ne radi samo jedna dirka a radi cela klavijatura a onda prebacim na nesto drugo a ta radi a neka druga ne, nista mi nije jasno, da ne radi valjda celo ne bi radilo.
Dodato:
Sad sam jos vise zbunjen, neke setove koje sam malopre pustao i radili mi sad se ne odazivaju.
Dodato:
Svaka dirka radi probao sam sa jednim setom gde mi se svaka odazvala, ali 80% setova se ne odaziva uopste ili se samo klavir cuje. Ne radi mi ni bas kontra sto me najvise smeta.
Dodato:
Bice da je od seta do seta neki sve rade ali je 20-30% njih upotrebljivo. Imam one piskave steta samo sto nemam bas kontru nju sam hteo vezbati.
Dodato:
A jel normalno sto su mi 3 oktave boja ta za sviranje kola, pesama itd a druge dve kao gitara

Promijenjeno od kem (27.02.2019 u 00:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
kem je offline   Reply With Quote