Ponudio mi je da sve proverim ali je to bilo povrsno jer nije bilo prilike jer smo se nasli da tako kazem u sred grada, ali me je covek prethodno putem poruke uverio da je pre toga klavijatura uredno odvedena u servis i da nije primecena nikakva greska. Covek je prodao gomilu instrumenata (oko 250 na svom nalogu) i za sve sam video pozitivne ocene 0 negativnih tako da sumnjam da je nesto vezano za to, a i da jeste onda konkretno ne bi radilo par dirki a ostale bi radile a ovde ne rade 2 cele oktave i to jedna do druge. Mislim da ipak nije to. A rekao je covek ako je ista neispravno da imam opciju da se javim nazad.
ISPRAVKA: kod nekih setova mi radi samo leva polovina a kod nekih samo desna.
Ovo mi bas u glavu ne ide, negde ne radi samo jedna dirka a radi cela klavijatura a onda prebacim na nesto drugo a ta radi a neka druga ne, nista mi nije jasno, da ne radi valjda celo ne bi radilo.
Dodato:
Sad sam jos vise zbunjen, neke setove koje sam malopre pustao i radili mi sad se ne odazivaju.
Dodato:
Svaka dirka radi probao sam sa jednim setom gde mi se svaka odazvala, ali 80% setova se ne odaziva uopste ili se samo klavir cuje. Ne radi mi ni bas kontra sto me najvise smeta.
Dodato:
Bice da je od seta do seta neki sve rade ali je 20-30% njih upotrebljivo. Imam one piskave steta samo sto nemam bas kontru nju sam hteo vezbati.
Dodato:
A jel normalno sto su mi 3 oktave boja ta za sviranje kola, pesama itd a druge dve kao gitara
Promijenjeno od kem (27.02.2019 u 00:07 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|