Videti jedan post
Star 25.11.2018, 16:07   #86
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Darkon Pokaži Post
Ali nisu ovo jedini .uvn fajlovi koji ne dozvoljava u YEM-u čekiranje za s770... Dešavalo mi se i kod nekih .uvn sa Tyrosa 3...u stvari kod vecine... Takodje, custum voices sa T5 u ppf formatu.. Ni jedan ne dozvoljava... Bas sam se smorio... To je semplovani bubanj, bas dobro zvuci, posebno doboš...
Dodato:
Dobos je semplovan na 4 layera, ako sam dobro razumeo... Bas je vrhunski... Ima li ko ideju kako da ga osposobim?
Da pojasnimo malo ovaj problem:

PSR-Serija ima mogucnosti lodanja CUSTOMA putem PPI/CPI samo ako su ti VOICES/DRUMS napravljeni od EXTERNIH samplova.

Tyros5/Genos imaju mogucnosti lodanja CUSTOMA putem PPI/CPI ako su napravljeni na bilo koji nacin: samo od Internih,samo od EXTERNIH samplova ili MIX-om internalnih/Externih.

Znaci u tvom primjeru kolega "Darkon" to sto pokusavas da ubacis ima u najmanju ruku jedan interni voice i zbog toga ti YEM nece niti ga markirati i sve dok ne izbrises interne udaraljke u tom drumu i da ostanu samo Externalne ti neces biti u mogucnosti da ubacis taj Custom drum.

U jednom periodu sam imao PSR-A3000 i Tyros5 i sve ovo u prethodnim pisanjima sto ste naveli se upravo meni desavalo. U YEM-u sam imao instrument info i od A-3000 i od T5.Svaki custom sam mogao da ubacim na T5 dok to nije islo kod A-3000 iz jednostavnog razloga ,svaki custom voice/drum koji je imao bilo sto u sebi interno nije ga YEM cekirao na A-3000 opciji.

Upravo zbog ovih stvari sam odustao od PSR serije i kasnije sa T5 presao na Genosa.

Pozdrav
tyros2 je offline   Reply With Quote