Nisi me razumeo,ako ja smatram da je nesto dobro a ti smatras da to isto ne valja ondak treco lice koje trazi pomoc ne dobija odgovor.za mene moze biti relevantan snimak i od yt ja sam kupio mnoge stvari slusajuci preko dt 770 jer hvala bogu imam dobar sluh i nisam se prevario. dzaba ja sto nekome dam savet da kupi primer soundcraft mikser kad on ne prepozna njegovu lepotu u zvuku.to je isto kad je GALA komentirao da su jbl bolji od maui-a a ti ne verujes u to i ne slazes se stomcinjenicom ,dali me razumes.postoji oprema za koju nemamo nekad mogucnost isprobati i ostaje nam da tom nekom verujemo u potpunosti koi daje savet ali stvari ne stoje tako jer mi ne cujemo isto.postoji mal broj kolega ovde na forumu na koim mogu verovati jedan od njih je Sinisa kg njemu verujem na svaku rec. a postoje i one koje daju lazne informacije i sljapote razne gluposti u vezi bilo koje opreme cak sam u demo snimcima primetio jednog kolegu kad sam pitao kako je dobio taj zvuk da je rekao direktno od sajzera a on koristio razne dodatne efekte
|