Hvala vam kolege za ove savete i pomoc. Vec duze vreme pratim ovu temu i rszmisljam u ovom pravcu i mislim da bi ovo bilo idealno za mene. Ova gore slika koju je kolega Casper postavio, sve spakovano u jedan rack je milina za videti. Ja verujem da je i tezina i gabariti takodje prihvatljiva. E sad, video sam ds nema razlike u sistemu izmedju recimo xr12 i xr18 osim u mogucnosti snimanja, pa sam zato i spomenuo xr18 jel bi sigurno nekada dobio zelju da snimim neku svirku. Uglavnom, ozbiljno rszmisljam u ovom pravcu. Bojao sam se da je to prekomplikovano za upotrebu sto se tice namestanja, efekata itd... Pogotovo za vokal. Ali vi ste me razuverili. Posto ja ne volim puno da cackam po mikseru, ja bi verovatno kao i casperov kolega bio zadovoljan sa jefnom dobro nariktanom scenom, a vremenom bi sigurno naucio kako u hodu da namestam ono sto ne odgovara trenutno na svirci. U principu dobio bi istu stvar, cak i kvalitetniju od dinakorda za upola manje para. Da ne pominjem koliko znaci kada ne moze nijedan klizac i potenciometar fizicki da se osteti ili otkaze kao sto mi se sad desava.
|