Videti jedan post
Star 03.09.2018, 12:26   #88
ffb
Kao kod kuće

Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
ffb ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@Tihotyros, Turbosound Ip 1000 = Ld Maui 11, Ip2000= Maui 28.
Ali usporedno sa prvim modelima Ld Maui NE G2!
Dozivljaj sounda je prilicno subjektivan i o tome nema potrebe diskutirati.Ja imam dva Ld Maui 11 G2 sa kojima sam zadovoljan. Postoji par slika na kojima se vidi gdje sam koristio-mislim na velicinu prostora.
Imao sam priliku. cuti Ip 2000 i meni se osobno nije svidio.Doduse samo jedan stub i to u manjem prostoru.
Takodjer sam citao test na Amazoni gdje moderator daje utisak da ga taj sound podsjeca na sound kuhinjskog radija iz 60-tih godina.
Razgovarao sam sa prodavacima Just Musik Minhen koji su ga imali u ponudi i svi do jednoga su mi rekli da je sound prilicno los.
Vise ga nemaju u asortimanu robe.
E sada dali treba sljepo vjerovati procitanom, preporuci to neka svako sam odluci.
Takdjer sam imao tri puta po jedan Ld 11 ali samo za manje gaze gdje je buka zabranjena.
Dakle vec duze vrijeme baratam sa takvim stapovima. Za vece svirke sam teglio Rcf aktivni sustem sa dva suba.
Moja preporuka; svi koji imaju mogucnosti neka naruce kod Thomanna , neka testiraju 30 dana i ako nisu zadovoljni neka vrate u roku od 30 dana.
Naravno mora biti neosteceno.Novac se dobiva nazad na racun bez obaveze da se nesto drugo kupi.
Vrlo jednostavno i posteno

Promijenjeno od ffb (03.09.2018 u 12:30 sati)
ffb je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio ffb za ovaj koristan post:
Tihotyros (03.09.2018)