Citat:
Originalno postovano od casper
"Cilj opravdava sredstva."
Tko je to dobar glazbenik, a tko loš? Koje kriterije upotrijebiti da bismo napravili ovakvu kategorizaciju?
|
Jednom me zvao kolega da s njim odradim svadbu.Čovjek ponio dva mini diska,miksao s njima,malo grata po gitari,solidno piva,cilu noć raja nije stala plesat.
Drugi primjer:Na svadbi sam,pauza,priko puta druga sala,druga svadba,idem malo ćirnit šta se dešava.Čovik za klavijaturom,kraj njega laptop,gitarista glumi,grmi "Kite Milić" i njegov
"Šampanjac" i to ne matrica nego ful pjesma ,na plesnom podiju 150 ljudi u extazi.
Šta je pisac tija reć:mene osobno tu ništa ne smeta,najmanje da nekom nešto zamjeram.Ljudi rade onako kako im njihov mentalni sklop upravlja i krajnji cilj je ostvaren,gosti su se super zabavili.To što mene takav način rada ne zanima(nego potrošim mjesec dana na izradu jednog ritma) mi ne daje pravo da im "sudim".Ko je meni kriv što nisam "snalažljiv" i šta nemam nos za biznis kao oni.
Eto ovim povlačim paralelu sa transposeom ,vokalistom ili bilo kojom drugom igračkom koja nam ja dana na korištenje.MENI je bitno koliko kvalitetno korisnik to upotrebljava i kako to zvuči.
Lijep pozdrav ja sam Siniša i nadam se da će nekom ovaj moj post koristiti da ne razmišlja o glupostima.
PS. ako ovo čitate ipak razmišljate o glupostima jer nemate pametnija posla!

Dodato:
Da me neko ne bi krivo shvatio "glupostima" u navodne znakove!