Videti jedan post
Star 24.02.2018, 14:41   #9
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Poštovani SaleSynth,ja sam vas nazvao "skupljačem postova" i pozvao se na mog prijatelja drNešabend koga smo u šali nazvali pre nekoliko godina "lovac na sakupljače postova" što je u suštini i bio na neki način,jer je bio(i ostao) čovek i član foruma od autoriteta,kako na forumu a tako i u svetu muzike!!!On je bez pardona za mladje članove(mladje na forumu) opominjao da ne "sakupljaju postove2
E sad,vi verovatno niste i ne zelite da budete sakupljač postova,medjutim,vaš način pisanja i pronalazenja u mnogim temema je već vidjen hiljade puta,ponavljate se gospodine Sale,to smo već odavno čuli,videli,pročitali i postoji već na foruimu.
Nemojte ovo shvatiti kao neku pridiku,ne sačuvaj Bože,nego jednostavno,pročitao sm nekoliko vasih postova i pomalo deluju iritantno,kao da zelite nadoknaditi vreme od 2005 pa na ovamo,i u toj zurbi se malo zaneli.
Ponavljam,nije mi namera da vas prozivam,nemam ni nameru a ni pravo,svatam vašu želju da budete aktivan član foruma,to je dobro ali nekako ste naglo krenuli,kao igrač koji je,željan igre ušao u prijateljsku utakmicu u 88minutu i sam želi pobedui rastrčao se po terenu i u čudu gleda ostalih 21 igrača i nekoliko sudija i čudi se!!!???
Jedna tema se zahvaljujući meni i vama zaključala,ndam se da ova neće je ovo spada u domen komun ikacije,eto,samo zbog toga ovo pišem,
Ne zamerite,stvarno nisšta ne mislim loše.Mator sam ja i ovako i onako da bih nekoga prozivao ili loše mislio.
Pozdrav za sve forumaše,sad bi valjalo poći raditi!!!

Promijenjeno od VUNIMRAV (24.02.2018 u 14:46 sati)
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio VUNIMRAV za ovaj koristan post:
Tihotyros (24.02.2018)