Videti jedan post
Star 26.11.2017, 22:33   #223
viktor011
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.01.2010
Mjesto: Centa
Downloads: 1051
Uploads: 8
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
viktor011 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da se malo javim posle celog dana provedenog uz Genosa

Moram da priznam da su fabricke boje-zvukovi odlicni,cuje se da je sa ogromnom paznjom senplovano i radjeno,sve je nivelisano i zategnuto bas kako treba.Posebno cu izdvojiti braseve,neverovatno kako zvuce.Isto vazi i za ritmove,sve nivelisano i uradjeno bas onako da se zapitas da li moze bolje.
Ali,uvek ima ali,jako sam se razocarao u par stvari,ocekivao sam da za tolike pare ne pravim neke kompromise kao sa duplo pa i za troduplo jeftinijim aranzerima.
Jako sam se iznenadio kada nisam mogao da stavim ekvilajzer ili bilo koji efekat na neki element bubnja,pa to ima svaki aranzer danas
Novina kod drum seta je da mozes u stilu menjati dobose ili bilo koji element bubnja a da ne ides u step edit,ali to vazi samo za fabricke bubnjeve,koji meni i opet i nisu nesto narocito ,vise mi se svidja da stavim moje senplove,e pa to ne moze
Problem kod registracija,vidim ime registracije ali sta je u njoj,pa ima da se nastiskam dok dodjem do tog,presporo za zivi nastup,ali opet imam kompromis a to je playlist,ali za tolike pare ne cu kopromis
Toliko od mene za veceras
viktor011 je offline   Reply With Quote