Videti jedan post
Star 20.07.2017, 11:36   #12
Tihotyros
Vredan član društva

Tihotyros's Avatar

Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Tihotyros ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alen P Pokaži Post
I slobodno poprskas malo kontakt sprejem. Ja ga otvoreno reklamiram jer je melem po pitanju mikroprekidaca. Imao sam par slicajeva s Tyrosom kao i emx5000. Mikroprekidaci su jednostavno koncipirani i zato su prilicno trajni. Ali kad kontaktne plocice oksidiraju tada nastaje problem. A to uspjesno rjesava kontakt sprej. Ponavljam, melem za kontakte.

I da, tesko je to pokidati. [emoji6]
Iskreno, mene to strah poprskati srecom sada radi dobro. Valjda slabo stiscem tu tipku pa se uhvati ko neka patina ili prasina. Treba to cesto stiskati sve pa bude radilo.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Dell Pokaži Post
Problem je u tome što je jako teško doći do kontakata na tab gumbovima na Tyrosu jer se nalaze na displayu.
Osobno sam svog Tyrosa3 rastavljao milion puta u komade, ali i uz svesrdnu pomoć manuala, ne bih se baš usudio na rastavljanje displaya, delikatno je to previše...
Covjek s kojim sam jucer pricao, koji radi u ovlastenom servisu, vidim da zna o cemu prica, i bez puno objasnjavanja mi je sve rekao kako izgleda. Vidim da zna. Samo sto mi je servis daleko 400 km. A blize nisam mogao naci nikoga. I oni koji bi znali mozda ne usude se. Ili kazu - to se meni ne isplati raditi jer prekidac kosta 12 kn, a ima puno posla. Sto je malo bezveze, jer naravno, nebitno je koliko kosta prekidac, ne ocekujem ja da mi netko to naplati 12 kn, nego nek naplati svoj rad koliko god kostalo.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Promijenjeno od Tihotyros (20.07.2017 u 11:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Tihotyros je offline   Reply With Quote