Videti jedan post
Star 19.07.2017, 21:23   #4
Tihotyros
Vredan član društva

Tihotyros's Avatar

Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Tihotyros ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Do jucer je radila normalno. I sada normalno ima klik ali ne reagira nista. Mislio sam mozda da nije nesto softverski da napravim hard reset. Ali opet nebi to radio ako nema svrhe. Zvao sam i ovjasteni servis. Oni u Čakovcu, ja u Vinkovcima. Zvao sam i u Srbiju zastupnika Yamahe, kažu nemaju servis samo prodaja.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Dodato:
Jeli netko od vas to mijenjao i koliko je to komplicirano napraviti? Mislim, dali mogu to povjeriti bilo kojem elektronicaru, servisu? Dali se rastavi ssmo display ili se mora rastavljati cijela klavijatura da se skine display. Inace jako pazim na synt i on je u stanju perfektnom. Puno sviram na njega, svaki dsn po par sati, ali izgleda kao nov. I ne dolazi mi u obzir da to bude nesto pokrpano. Znaci to mora biti napravljeno tip top, kao novo. Zadnja opcija mi je da stavim synt u auto i ovezem ga u Čakovec, ali mi je covjek iz servisa rekao da mi ne moze nista napraviti bar mjesec dana, toliku ima guzvu.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Promijenjeno od Tihotyros (19.07.2017 u 21:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Tihotyros je offline   Reply With Quote