Vrtimo se u krug,opet kazem ja sam predlozio to da se u yamahu ubaci par korgovih fora radi kompletnijeg rukovanja,ovde opet stavljate ispred funkcije yamahe koje i nisu prakticne toliko za koriscenje sto ne znaci da ne mogu biti mocne za poznavaoce i ljude koji imaju snage i volje i vremena da usklade sve to i da zvuce kao studio neki i to stavljate ispred nekih prostih stvari koje su neophodnije za prostiji rad i isto u korgu imas multipad koji mozes koristiti ovako ili onako ali sustina je da se uvede u yamahu princpip songbook-a sa sts-ovima i uopste da ots pamti sva podesavanja i da se uvede pretraga svega i da se uvede promena oktave svakog instrumenta na jedan klik u ritmu i da opcija sync ostaje upaljena i drum edit kao na korgu i user scale ...jel hocete da kazete da je sve ovo visak i da nije potrebno ili bi novog tyrosa gurnulo u vrh? Ili da izadje jos jedam tyros 4 ili tyros 5 ? Sta se ocekuje od ove tema? Sta treba ocekivati? Sta treba dodati? Treba izgleda izbeci sve sto ima korg ne bi li se ljudi koji sviraku yamahu uvredili jer yamaha vec ima bolji sistem?
Evo prvo sto bih ja uveo na korga sa yamahe na korga koja je mene odusevila na T4,a to je da kad udjem u ritmu u bubanj uzivo slusam bubanj koji svira i menjam npr dobos i cujem odmah kako to meni radi u ritmu a ne ko na korgu udjem u sound pa promenim elemente pa sacuvam pa se vratim u style play pa onda pustam ritam i slusam sto je mnogo losiji nacin nego yamahe
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Dodato:
I recite jel ne bi voleli touch screen ? Sad u doba smart telefona gde su svi uverzirani i svi mnogo brzo rade na istim i nalaze u sekundi sve na mnogo manjim ekranima?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka