Citat:
Originalno postovano od mimiki
A sto se tice live zvuka tu nema sta da se prica korg zvuci zivlje,tako da mora da znate prvo svi vi sta zelite i da usaglasite sa tim sto pricate,fabricki ritmovi yamahe su vrh i produkcija vrh ali reci te mi je li to zvuci live? I naravno mogu posluziti za gomilu zabavnjaka a za ostatak repertoara za nase trziste moras da se otrlis da pruzis otpor konkurenciji..ja nikad npr nisam slusao kaspera ali pretpostsvljam da covek svira strance i zabavnjake i on sa korgom tu nema sta da trazi
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
|
I opet vidim da nisi Yamahu prokuzio do kraja I da nisi imao neki material u njoj,,To Jest da nisi od onih koji pakuju svoje setove.
Moje stvari koje imam u Tyros5 pakujem jos od PSR-9000,pa preko Tyros2 I Tyros3 I u T5.
18 godina rada I pakovanja I dodavanja,,I sve stane u T5 taa silna GB-jtaza (sto KORG naravno moze samo da sanja)
Ja sviram "tipicno" NARODNU-FOLK I IZVORNU muziku sa samo paar zabavnjaka u toku veceri.
Takodje 90% stvari koje koristim na bilo koji nacin su samplovi a ne INTERNO.
Zato vjeruj jarane,,bez uvrede,,slatko me nasmijavas ovih dana....

I hvala ti na tome.
pozdrav
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od romario
Admire,kako misliš song i style zajedno,to nisam nikad probao.
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
|
Evo kolega Casper je postavio video za objesnjenje.I to je naravno jedan od nacina.
Licno ja kontrolisem sve preko registracija,,
Recimo naprimjer pjesma "Tri Ruze" od Halida Beslica,,preko ON-OFF dugmica ja koristim Bas liniju I Ritam gitaru(obadvoje samplovano) a Bubanj traku I strings vucem sa Ritma.
Nema tog ritma koji ce da odradi tako zivo bas liniju I ritam gitaru,,I sva ta slika je nevjerovatna dobra.
Sila bozija
Ako hocu da mi svira samo style ja preko registracije iskljucim kanale na fajlu I jednostavno nastavim da sviram.
Takodje MIDI fajl na Yamahi ima 4 dugmica za Ponavljanje odredjenih dionica na fajlu pa recimo na tim djelovima ja too koristim za improvizacije,,jednostavno vracam midi za te taktove a improvizaciju sviram sa Style kompletno.
pozdrav