Videti jedan post
Star 26.05.2017, 11:59   #111
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Samo sto sam sve opisao, izbacilo me sa Foruma i nije se objavilo, sada cu da napisem opet!
Dodato:
Pozdrav svima, izvinite sto se nisam javio neko vreme, bio sam na putu,

Jos stoji cela stvar kod promene boja!

Promenio sam i nekoliko verzija C-basea, neke nemaju u sebi list editor, medjutim i kod ovih sto ga imaju - opet ne pamti promenjenu boju!

Stavim na basu umesto Fretlesa - Pick bass, svira sa njime sve do prvog zaustavljanja, nakon toga odmah se vrati na fretless!

Pokusao sam i sa onim horizontalnim slajderima, sa desne strane u list editoru, medjutim nema promena!

Drugo sve funkcionira OK, klavijatura u kompjuter preku usb/midi, a izlazi u razglasu, odlicno se cuje sve kada se sredjuju bubnjevi i ostale postojece boje,

Pokusao sam sa dodavanjem nove trake, tako svira sa novom bojom, jedino ako se u novoj traci ne prevuce i onaj part skroz levo, prvi deo - SYNTH, onda odmah vrati staru boju, verovatno je caka u njemu, on pamti postavke!

Ima jos jedan problem, na Percussions traku, MIDI kanal 9, ne cuju se uopste, a po deafultu - taj je kanal i u Pootuteu predvidjen za njih!

Isti se kanal automatski postavi kao i 10 kanal sa bubnjevima, da nema promena akorda i sl. ali - uopste ne dobijam zvuk sa te trake!

Drugo je odlicno, jos kada se nakon svega podesi i performance na klavijaturi sa Master efektima za aranzerski deo, reverb, eho i sl - za dva solo dela, plus strings ans. za Lower, na razglasu izmiksano - zvuci odlicno,

Samo da resimo jos ova dva problema!

Promijenjeno od DraganV (26.05.2017 u 12:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
DraganV je offline   Reply With Quote