Videti jedan post
Star 02.05.2017, 19:56   #3
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ispostavilo se do kraja da nam taj nije ni trebao!

USPELO LJUDI!!!

Cepa Kurz narodno, 7/8 za probu, na prvo user mesto, sada - za prvi put pre desetak minuta

Dobro, sad mu trebaju dodatna sređivanja, pošto bubnjevi cepaju, bas otkida, druge boje u pratnji su bezveze, ne menja akorde, ali sve to će se valjda srediti sređivanjem midija i ostalim softverima....

Bitno je - NAMA JE USPELO ONO ZA KOJE SU IZ KURZWEILA TVRDILI DA JE APSOLUTNO NEMOGUĆE, pronašli smo sofvere i uspeli da ubacimo narodni ritam (Neravno složeni) u njihov, aranžer

Za početak - konvertovao sam neki Rolandov ritam sa G800 (.stl) u Korgov (.sty), zatim u Awave-u pretvorio u MIDI i na kraju midi preko Pootute konvertovao u njihov .sty, podesio prvi OTS na harmoniku i sax, čisto za probu i ubacio u klavijaturu.

Idemo dalje...
Dodato:
PS. Casper, Tvoji stylovi rade super, bez problema, ubacio sam sve i to takvi - kakvi su, sa sve varijacije, a on cita to što može. Pretpostavljam da je to neki Yamahin format, pošto sa Yamahom nikada nisam radio... A konvertovao sam ih u MIDI preko njihove Grand Suite.

Ta ista Grand Suita ne prepoznaje Korgov .sty, dok je Tvoj .sty odmah prihvatila...

Promijenjeno od DraganV (02.05.2017 u 20:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
DraganV je offline   Reply With Quote