Videti jedan post
Star 29.04.2017, 01:52   #34
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Prvo sam pogledao help i u njemu pishe samo kako konektirati klavu sa pc!

U ovom programu je to sto je na slici - mizerna stvar!
Za edit stilova trazi prvo da mu se ucita. sty ili. midi, pa ako TO prepozna, onda dozvoljava josh dva next koraka, ali ja sam tu stao i ne mogu da vidim sta dalje ima!
Na PA80, cisto za primer - mnogo mi je lakse bilo da uradim kompletan stil na samoj klavijaturi, bez kompjutera. Cak sam svojevremeno bio prinudjen da "konvertujem" stilove sa G-800 za Korga i to bez MIDI kablova i bez kompjutera, nego putem Micro moda i njegovim vrednostima na G-800.
Ali ovo (Dobro, ne mozemo uporedjivati sa pomenutim) ovo u samoj klavijaturi bukvalno nema nista za bilo kakvo sredjivanje, sem one, mislim da su 48 performansi za dodavanje efekta, globalnog miksanja, 4 OTS, boja i sl.stvari... MIDI ima samo ulaz/izlaz podesavanja i to je po difultu vec postavljeno na all i 1.
I ja sam iskreno mislio da ce u programu biti mnogo vise opcija, ali ovo izgleda (Bar za sada)
Odakle da mu ucitam prihvatljiv stil da bi ga zatim sredjivao?!
A i prilicno cudno su izveli tastere za arr sekciju - na isti taster je i intro i end, nema tastere za varijacije, nego to ide samo preko fill prelaza 1 i 2!
A koliko sam video do sada, izgleda da su mu fabricke stvari zakljucane i da nema kao kod Korga otkljucivanje, pa komplet prepeglavanje fabrickih stilova...
Ne znam, stao sam na ovo ucitavanje. sty ili. midi, a bas me zanima sta ima dalje i da li bi mogli da se urade i neravno slozeni ritmovi...
Pozzz @Casper

Sent from my E6653 using Tapatalk
DraganV je offline   Reply With Quote