Videti jedan post
Star 10.03.2017, 13:46   #10
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@branoy

Dobro je Dell rekao, nitko ne prica o tome da Borko nesto ne zna ili lose svira. Neke pojmove si shvatio iz mojih postova doslovno, a ja ih nisam bas tako pisao sa doslovnom namjerom. Htio sam reci samo da covjek svira sa svojim orkestrom po svuda i koliko vidim prica se da su najjaci orkestar u Srbiji sto se tice posla. Za mene je Borko strasan muzicar, kao i vjerojatno za vecinu ovdje, i volim njegovu svirku i sve sto odradi, ovo je prva njegova stvar koja mi se nije svidjela, i nije mi jasna, i zato sam otvorio temu da vidim sto i drugi kolege kazu. Mislim da si ti vecinu napisanog krivo shvatio. Svako ima svoje vidjenje toga, ali cini se da se slazemo vecinom oko jedne stvari... Za nekog je uspjeh da svira u filharmoniji, za nekog da svira svadbe, a za nekog opet da svira zabave po satorima, svako ima neku svoju viziju i zelju i to treba postivati. Mozda se i on tako zasitio ovih dvojki pa zeli nesto malo drugacije, a mi samo komentiramo ko sta misli, nema potrebe da se ljutis ili vrijedas nekoga, jer to nema veze s nicim. Ziv mi bio
makl je offline   Reply With Quote