Videti jedan post
Star 14.10.2016, 09:34   #37
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Jbg,nikome nije terao!!!Nego zvao sam ove iz ovlaštenog servisa,Dragana,on me je umirio.Rekao mi je da to nije problem i da se to i zna da se dešava kod Dynacorda,da je jednostavno tako poslozen trafo i negde može da zuji negde ne.Da jednostavno ne obraćam pažnju na to.
Rerče mi da trafo u principu radi kao sijalica a da sa tim zujanjem može do besvesti da radi i da ništa drugo ne ometa.
Isto mi je rekao da je takoav novi trafo oko 250e!!!!!(mašala) a da oni imaju ljude koji ih za daleko nižu cenu premotavaju(do 100e) ali da za tim nema potrebe.
Dakle po njegovom mišljenju, to se zna dešavati dosta često jer ima nekih oscilacija u mreži.bla,bla...ali da može biti i da se glavni šraf na tom trafou otptpustio,olabavio i da ga eventualno treba zategnuti,a to kaž,možete i vi.
Eto,sad bem li ga.
Što se tiče yamahe,ma probao sam je i nekako mi "mršavo" deluje,a ovo ako ništa drugo ima zbilja dosta snage i u perfektnom je vizuelnom stanju i sve mu radi.
Lako se moze i prodati,jer sam moga keca prodao u roku od 24 sata za lovu koju sam ga i kupio ,doduše popravljao sam ga ali je i radio.
Idem za vikend na svirku,pa ću javiti šta je bilo,mada taj moj drugar znam da je radio sa njom do zadnjeg dana,i nije se čulo kod njega u kući zujanje.
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote