Rekao mi je tek kad sam došao kući da je imao par puta na različitim mestima,ali da nije obraćao pažnju dna to jer se dešavalo i drugima da ih "struja zeza".kod mene od 20 muzičara,vlasnika razglasa imaju "dynakorda" njih 18. ta dvojica sam ja i još jedan drugi što je imao nešto nepoznato

Ne beži on od odgovornosti i hoće da plati eventualnu popravku ali evo i malopre(preuzeo je trojku u N.S me uverava da to nije ništa ozbiljno i da se to dešava kod PM-2 da trafo ponekad zuji,a ja onako mislim pa i da platim eventualnu popravku toga opet imam zbilja očuvanu miksetu,jer evo sad sam išao redom sve i jedan dugmič i potenciometar kada mrdam i pojačavam,Sve radi besprekorno.
Interesuje me da li trafo radi na principu sijalice?Primetio sam da kad je direktno uključen u mrežu ,zuji stalno,a kad je u korektoru napona onda u talasima,intervali zujanja i tišene oprilike 10tk sekundi.Inače,vlasnik i pevač te ekipe su toliko pili da nije ni čudo da zuji i mikser!!!
A to što zuji,ma neka zuji ko ga h..e i ja zujim malo pamalo sdqamo da nešto ne rikne!!!!