Videti jedan post
Star 14.10.2016, 00:50   #32
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Rekao mi je tek kad sam došao kući da je imao par puta na različitim mestima,ali da nije obraćao pažnju dna to jer se dešavalo i drugima da ih "struja zeza".kod mene od 20 muzičara,vlasnika razglasa imaju "dynakorda" njih 18. ta dvojica sam ja i još jedan drugi što je imao nešto nepoznato
Ne beži on od odgovornosti i hoće da plati eventualnu popravku ali evo i malopre(preuzeo je trojku u N.S me uverava da to nije ništa ozbiljno i da se to dešava kod PM-2 da trafo ponekad zuji,a ja onako mislim pa i da platim eventualnu popravku toga opet imam zbilja očuvanu miksetu,jer evo sad sam išao redom sve i jedan dugmič i potenciometar kada mrdam i pojačavam,Sve radi besprekorno.
Interesuje me da li trafo radi na principu sijalice?Primetio sam da kad je direktno uključen u mrežu ,zuji stalno,a kad je u korektoru napona onda u talasima,intervali zujanja i tišene oprilike 10tk sekundi.Inače,vlasnik i pevač te ekipe su toliko pili da nije ni čudo da zuji i mikser!!!
A to što zuji,ma neka zuji ko ga h..e i ja zujim malo pamalo sdqamo da nešto ne rikne!!!!

Promijenjeno od VUNIMRAV (14.10.2016 u 00:55 sati)
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote