Videti jedan post
Star 13.10.2016, 21:57   #26
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ljudi evo mene opet!!!
Kupio sam Dynacord PM 1000-2 od kolege,i to ga ja nagovorio da mi proda.
Znam njega dugo,znam kad je kupio mikser,nov,radio sam na njemu par puta...dođem kod njega večeras sa lovom,drugarm euverava da je sve ok.zateknem ga u sobi da nešto sa pevačem isprobava,mikser radi...Kad sam isprobavao sve ulaze,efekte...sve je radilo kako treba,međutim kad sam došao kući ja uključim miser u struju,on počne da zuji,pa nestane,pa par sekudni evo ga opet,i tako stalno.Zuji i sa i bez kutija i sa stendbayi i smanjen i ugaše znači svakako.
Ja nazovem tog mog kolegu a on me uverava da to nije ništa do miksete da je miksetatotalno ispravna i da je to do struje.
Probam druge uztipčnice,probam staviti celofan,probao otiči do komšije i kod njega zuji...
Ne mogu je vratiti nazad,jer odbija,uverava me da je sve ok i da sutra,prekosutra odem na svirku neće se čuti,a i ako nešto bude kaže da ne vodim brigu da će on sanirati eventualne troškove popravke.
Došlo mni je da se obesim!!!
Da li neko zna nešto o ovome,šta bi moglo biti,ida li jima neko sa sličnim problemom!!!
Pomagajte!!!
Dodato:
Da.dodam,sad sam se seti zvuka na koji me podseća,kao aparat za varenje tako zuji!

Promijenjeno od VUNIMRAV (13.10.2016 u 22:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote