Videti jedan post
Star 10.10.2016, 21:27   #17
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@splendid,pa jesi,naravno i pivo!!!
@Caspere,malo mi je neuobičajen taj njihov način rada.Kad sam ih prvi put kontaktirao rekao sam im u čemu je problem ali sam im i napisao na papir i stavio u mix.nakon par dana sam ih nazvao-nisu je još bili pipnuli,tek negde 8-9dan od slanja.
ja ih nazovem 10 dan i dobijem odgovor da je upravo rade i da će u toku dana ili najdalje sutra da mi pošalju SMS.
SMS sam dobio nakon par sati,da je mix servisiran,da je cena 40e i da je poslat na moju adresu.Sutradan sam ga dobio,odradio sa njim zadnje svirke i nisam imao one "simptome",sve mi je bilo normalno.Ima jedna sitnica koju sam im napomenuo i nju su uradili ali po tome mogu prosuditi da su čitali papir.Ulaz,utičnica od napajanja se bila malo razmrdala i napisao sam im da je zategnu,jesu!
Ali ima jedna stvar, druga.Kad sam "mom" prvom "majstroru" poslao poruku,njihovu,on mi je odgovorio "pa jbg,ja sam ti pola napravio,a on je jadan stvarno rešio problem pucketanja i vratio efekat na jedan izlaz,a na drugi nije znao!!!
Ovi u servisu su nešto uradili,šta ne znam,to mi je malo čudno,očekivao sam neku specifikaciju.
"Moj" majstor je promenio 4-5 onih svičera i pokazao mi ih,ako se tako zovu male vrlo sitne pločice,a ovi ništa nisu prikazali.No,bitno mi je da mix šljaka pa dokle,videćemo!!

Promijenjeno od VUNIMRAV (10.10.2016 u 21:30 sati)
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote