Videti jedan post
Star 12.09.2016, 06:19   #10
zole
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 10.09.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
zole ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od dmmacak Pokaži Post
Jel ima opciju u globalu ili u medija da zastiti perfomanse ?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Hvala druže pogledaću u da li postoji zaštita performansi
Dodato:
Zdravo kolege hvala vam što pokušavate da mi pomognete ali dao sam pogrešne podatke.Dakle sada sedim pored klavijature i znači ako hoću da zamenim sts 1-4 izbacuje prozor u kome piše FACTORY STYLE PROTECTED znači da je ritam zaštićen on se nalazi u opciji FACTORY tamo gde su fabrički ritmovi ali ovaj ritam nije fabrički.Tamo ga je učitao kada sam ubacivao set.Po mom mišljenju moje pitanje bi trebalo da glasi : KAKO DA ZAMENIM STS1-4 NA FABRIČKIM RITMOVIMA. HVALA I POZDRAV
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od zole Pokaži Post
Hvala druže pogledaću u da li postoji zaštita performansi
Dodato:
Zdravo kolege hvala vam što pokušavate da mi pomognete ali dao sam pogrešne podatke.Dakle sada sedim pored klavijature i znači ako hoću da zamenim sts 1-4 izbacuje prozor u kome piše FACTORY STYLE PROTECTED znači da je ritam zaštićen on se nalazi u opciji FACTORY tamo gde su fabrički ritmovi ali ovaj ritam nije fabrički.Tamo ga je učitao kada sam ubacivao set.Po mom mišljenju moje pitanje bi trebalo da glasi : KAKO DA ZAMENIM STS1-4 NA FABRIČKIM RITMOVIMA. HVALA I POZDRAV

HE HE evo rešio sam problem ako je ritam zaključan u korg pa 600 sledi sledeće korake:GLOBAL/MEDIA I ISKLJUČIŠ FACTORY STYLE AND PAD PROTECT. Sada ideš u opcije za menjanje boja sts1-4 ubacuj šta ti je srcu drago i pusti maštu na volju i samo veselo i pozitivno Hvala vam podršci i ĆAO

Promijenjeno od zole (12.09.2016 u 07:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
zole je offline   Reply With Quote