Kao jedan od stariji kolega držim da je tvoje razmišljanje u vezi sviranja na jeftinom modelu klavijatura pogrešno. Nema mi boljeg osjećaja nego kada i sam uživam svirajući drugima. Nije to stvar prestiža, nije bitno da li će neki provokator reči "ajde pusti onu stvar", nije uopće bitno da li će netko sa strane čuti razliku ili da li je došao na večeru pa ga glazba uopće ne zanima. Vlastiti osjećaj kada zvučim dobro nikada ne bih zamjenio jeftinom računicom koja govori da mi se ne isplati svirati skupi instrument. Nemoj me pogrešno shvatiti jer mogu razumjeti tvoj stav. Jednostavno tako gledaš na stvari i znam mnogo kolega koji su tvog mišljenja.
Malo i ja odoh u Off ali to nije zgorega, pogotovo kada se radi o stavovima koji su stečeni na osnovu iskustva. Ono što forume poput ovoga čini kvalitetnim je to da se međusobno poštujemo, da razmjenimo mišljenja ali isto tako da prilikom komunikacije nema isključivosti. Ne postoji jedinstveno mjerilo jer svatko od nas ima vlastite potrebe i mogućnosti, a u skladu s tim i razmišlja.
|