Videti jedan post
Star 21.08.2016, 18:50   #729
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@veselinovicvs
Druze,malo vise strpljenja i polako sa tehnikom,nema ovde nista na brzinu kao kod Korga,ubacis i picis...
Evo ovako,kao sto vec rekoh Change velocity u Style composeru radi dobro,ali moras znati da ga koristis.Kod drum traka moras odabrati koju udaraljku zelis da smanjis ili pojacas a za to sluzi "opseg" u dnu stranice.I prva i druga varijabla mora biti zeljena udaraljka recimo na B1...
Na ovaj nacin mozes urediti velocity u svim trakama u jednoj varijaciji.Ne mozes u svima odjednom.Znaci postavis parametre i onda exec za svaku varijaciju fill...Vodi racuna da negde ne uradis dva puta za isti part...Value ti odredjuje za koliko zelis da povecas ili smanjis.Vrednost nula nista ne menja.
Change velocity u Makeup tools-u ne funkcionise dobro,sto sam primetio kod stringsa.Ja imam strings u svim ritmovima kome sam zeleo da povecam velocity jednim potezom u makeup toolsu.Medjutim kad to uradim,prilikom promene akorda pojaca se strings pa se opet smanji kao kad je ukljucena dinamika na arangerskoj strani...
Opcija split
Kod nekih ritmova gde nemas programiran One touch,ili imas ali ne na sva cetiri tastera,kad pozoves "prazan" on ti iskljuci split,i sad ti menjas ritmove taj one touch ostaje i dalje ukljucen i kod drugih ritmova ako nije programiran on nista nece promeniti.Jednostavno opet pritisnes taj One touch da bi ga iskljucio i vratio na podesavanja u performansi ili pozoves programiranu performansu.Imas podesavanja u Meniju sta zakljucavas prilikom promene performansi a sta prilikom promene One touch a medju njima je i funkcija split....Za split mozes imati razlicita podesavanja u razlicitim performansama pa i kod One touch jer su i to fakticki performanse...
Boban010 je offline   Reply With Quote