E pa Al Bundy drago mi je da se razumijemo. Vidim da si i sam shvatio i da cijeniš vlastiti trud koji si utrošio na stvaranju vlastitog SET-a. I vjeruj mi, za pa mjeseci kad bude cakum-pakum ti baš neče bit svejedno da ga tek samo tako daš nekom neznancu.
A mene i ostale s iskustvom brate slobodno pitaj. Pomoči čemo ti maksimalno koliko god možemo i znamo. I vjerujem da će ti takav savjet više značit u izgradnji tvojih setova nego da ti damo neki naš vrhunski set. Jer kako si i sam reko pola češ ga izbrisat i promjenit. U tom je poanta. I ako takav set dorađuješ da bude bolji onda ima koristi da ti se pomogne, jer će od tebe nastat istinski majstor. Sutra ću se ja povuć s foruma po tom pitanju, al s osmjehom na licu jer znam da je iza mene i nas par iskusnijih ostala generacija koja će prenjeti znanje na nove početnike. Prijatelju samo napred. Kad zapneš tu smo, s tobom čemo procjedit sate i sate, ali zajedno i neče mi biti žao ni minute. Al da ja sjedim, a polije dođe manga i dobije taj set džaba, e onda mi je krivo. Može ga kupit. Cijena ? Prava sitnica, samo 1.000 €

. 1000 €

, pa to je puno reči će, a ti njemu "Nije, jer nemaš pojma koliko je vremena utrošeno, a ti nemaš nit 5 % ovoga što je u njemu." Kad se takvima (gotovanima) prodaje nije mi žao. Neka ih se dere. Ali ako vidiš da želi naučiti, badava ću mu pomoći.