...kreso...
dobro jutro ljudovi!!!
opet da se obratim kresi....
mozda si ti mene pogresno razumio,pa si se uzrijo bezveze,a mozda sam i ja nesto pogresno napiso,pa se izvinjajem zbog zabune...
ja tebi nepprebacujem i ne zamjeram nista ako ti neces da das nekome neke setove nit bilo kome drugom,jer i ja sam gotov set skino(i to jedan sto ga svi hvale na forumu)on jest u sustini dobar,ali meni se nije rapored svidjo pa sam presjedio....i vjeruj jos uvjek sjedim ali nije gotovo....treba jo vremena...
ja tebi napr sad da tam taj set,i ti ces presjedit dana i dana nadogradjujuci nesto...sasvim normalna stvar....ja da napravim neki set od nule znaci da pradim godinu na tome...normalno necu ni ja dat prvome koji pita(desilo mi se neki dan,da sam upozno nekog pjevaca pa trazi set da mu posaljem preko msn,ubacio sam ga,pisali par rijeci,poslo mu set i 2 dana proslo,nit se javio nit je hvala reko) ima i takvih...i takvima ja nebi dao ni najlosiji set koji sam i ja dobio a kamo li da sam neki sam pravio...naravno treba bit covjek da bi ti neko pomogo..a to sto set poredis sa zenom ili djevojkom,tu nevidim poente nikakve....jer ja sam zenu naso,nisam je sam napravio....
i nesmatram ja sad tebe i takve ko ti ili npr ovog nedima(vidim da i on prodaje) sebicnima ili skrtima,ne daj boze,svaki trud treba bit naplacen.to se podrazumjeva.
ali hocu reci da nisu sve novajlije ovdje dosle na forum,vuc nekoga za rukav trazeci set i onda ih nema pola godine....i onda opet ispocetka...naravno ima i takvih STO LJUDI STO CUDI ali,kazem nismo svi..