Citat:
Originalno postovano od Boban010
...Cak ne mora ni to,imas kompleksan prelaz i vazan ti je svaki takt a on ti pojede pola prelaza pa pevac ne zna kada da upadne ili bude primoran da proguta prve slogove..
|
Aranzer je to Boki....ni ljudi nisu savrseni a kamoli aranzeri.Ulazis bas u "sitna crevca".....Razumem ja tvoje zelje da sve dovedes do savrsenstva u svojoj svirci,to je stvarno lepo da postoje takvi muzicari kao sto si ti.Ti si vrhunski poznavalac rada na aranzeru.Na zalost tvoj trud i tvoje umece retko ko zna da ceni zato ti predlazem da se malo opustis i uzivas u svom znanju a pevaci ko pevaci....oni ce da pogrese i kad je sve savrseno jer njih taj deo tvog truda uopste neinteresuje.Oni su sasvim druga kategorija od muzicara.Seti se samo koliko puta te je neki pevac prekinuo u izvodjenju neke tvoje improvizacije na harmonici ili klavijaturi jer ga mrzi da ceka da ti zavrsis,ili te je prekinuo kada si hteo da odsviras forspil dva puta.
Mozda bi trebalo njih poslati u Japan da im japanci poprave te "bagove".
To sto ti klavijatura neki put ne pamti isti style u razlicitim performansima sa razlicitim tempom meni se nije desavalo dok sam imao jedan primerak
E-A7 kod sebe na sredjivanju setova za nju.Ako je to tako onda to stvarno treba ispraviti nekim narednim OS.