Videti jedan post
Star 01.06.2016, 09:20   #4
Morison
Ovaj baš voli da kuca

Morison's Avatar

Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
Morison befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sve ono sto je prijavljeno kao greska ili 'bug" je prosledjeno Japancima. Oni imaju uvid u te greske mada neke od njih nisu dokazano prisutne na svim EA7, moguce zbog loseg procesa update-a kod nekih pojedinaca ili neceg drugog...u svakom slucaju, sve sto smo dokazali kao greske (jer se to od nas trazi da damo na konkretnom primeru) Roland je dobio obavestenje od nas.
Tako da ne brinete, mi radimo nas deo posla. Verujemo da ce i oni odraditi svoj deo posla, samo je potrebno strpljenja. Licno, sviram EA7 na svirkama, odlicno mi radi i nikakvih problema nemam. Postoje neke sitnice koje mi otezavaju posao pri pravljenju/sredjivanju ritmova ali sam za sve nasao put kako da ipak sve uradim na masini sto mi je potrebno.
Ali, opet ponavljam, na samoj svirci, kada koristim za sviranje, nisam imao nikakvih zaglavljivanja, bagova...Takvo iskustvo imaju i nekoliko korisnika koji me povremeno kontaktiraju, uglavnom samo reci pohvale sa vrlo malo zamerki.
@ Boban Mozda bih posumnjao i u ispravnost tvog instrumenta, ako vec nije greska povodom lose procedure update-a? Ako se posumnja u tako nesto, predlazem da se obratis svom prodavcu (gde imas garanciju) da se tvoj komad EA7 pregleda?
Ako imas dodatnih pitanja, na raspolaganju sam i da se cujemo (kao i svim ostalim korisnicima, kao deo tehnicke podrske Rolanda za Srbiju).

Promijenjeno od Morison (01.06.2016 u 09:30 sati)
Morison je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post:
worga (01.06.2016)