Videti jedan post
Star 25.05.2016, 04:54   #60
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

uh dobro, moram priznati da nemamo bas tolike apetite za snagom, vise za kvalitetom zvuka..romske svadbe ne radimo nemamo taj repertoar, inace bi ih rado raili Kod proslava, uglavnom je to repertoarska svirka, na finjaka, uglavnom od 100 do 250 gostiju, retko 300 ljudi...kad idemo po clubovima uglavnom imaju svoja ozvucenja, i uglavnom nikakva , mada je to vec njihov problem, i imamo par lokala gde mi sami ozvucavamo clunsku varijantu oko 150 ljudi, neki restor-club...Npr skoro smo radili tezgu za 100 ljudi, poneli moja dva jbl-a, i iznajmili jedan aktivni bass, bio je EV elx, 18ica, i to je sve radilo na trecinu snage za tu svirku, bar onako za nas pojam svirke, ne volim da otkida bas u glavu, pre svega u moju glavu, pa i tudju onda Sad znam da bi najbolje bilo uporediti to, ali u mom kraju niti ko ima kv2, niti ga ima gde iznajmiti, a to bi najlakse bilo, inzajmimo za jednu svirku, cujemo jel to to ili nije i cao...najblize gde ga mogu naci je u Beogradu, i to samo na slusanje, jer slabo radimo po BG-u, a tesko da mogu iz bg-a da ga iznajmim za svirku dalje 200 km-a takodje nemam gde ni da probam prx 618 basove, mada ne sumnjam da to radi kvalitetno, ako uzmem u obzir kako rade sateliti iz istog sistema...tako da uporedjivanje nikako ne mogu da organizujem...Videcu, jos razmisljam, mada opet kad pogledam, mislim da imamo razlicite apetite za snagom,ne radim cesto na cetri 18ice , tako da ce mozda nama kv2 bas fino vrsiti posao realno najcesce tip svirke je oko 150-200 gostiju, a povremeno se desi malo vise gde ih ja moram ozvucavati, i dovoljno retko da zbog tih 100 gostiju preko, ne moram uloziti jos 2000 e preko nego kad zatreba iznajmimo jos par kutija i cao, a ovako bi kv2 bio mobilni razglas, koji ce vrsiti rekao bih 90 posto nasis svirki...njabitnija stvar je dobar zvuk i da sve to stane u gepek..opet kazem videcemo...kazi mi, samo sateliti, ex10, imaju li dovoljno bassa, da posluze kao ok monitoring kad zatreba, da ne moram da vucem i bin samo za monitor? i mogu li odraditi svirku do 30-40 gostiju samo oni? hvala
Milan$ je offline   Reply With Quote