evo me opet..elem evo ovih dana pratim neke stvarcice na engleskom eBay-u, jer kako sam primetio,jedino tamo u UK je sve za nijansu jeftinije sto se tice instrumenata, i isplati se nabavljati, bar po ovim cenama koje vidim, dok u Nemackoj i Austriji cene su skoro pa iste kao ovde...Elem, da pitam ovako, mozda sutra licitiram nesto pa me zanimaju neke stvari: u nekom postu procitah da se placa neka provizija na e bay-u...jel sam lose skontao, ili se placa neka clanarina ili ako izlicitiram nesto placam proviziju zato sto sam izlicitirao i kako to ide, jer nemam paypal racun? Placanje bih vrsio preko druga koji ima paypal ili preko bratovog deviznog racuna, jel moze tako? registrovao sam se pree mesec dana na ebay, i napravio nalog...Najvise me zanima,jel moguce donekle biti siguran u ono sto kupujem preko ebay-a? mislim da ne bude kao ono platio jedno a dobio cepanicu

u nekom postu procitah da je sve osigurano i da moze da se pokrene slucaj ako je neka strana prevarena, u ovom slucaju jedino ja mogu biti prevaren jer uplacujem novac i cekam predmet, pa kako se osigurati da ce mi poslati pravu stvar koju sam i kupio? ili ne postoji nacin? Kupac od koga bih licitirao ima 150 pozitivnih ocena, i nijednu negativnu, ako je to neka siguracija za kupovinu preko ebay-a? ajd dajte neke savete jer prvi put nabavljam preko ebay-a, pa da me ne zeznu nesto...hvala