@kreso
e ovako drug...i imas pravo i nemas pravo...tu si negdje...
i ti si jednom poceo od nule,nisi se rodio sa setovima,znaci da je tada bilo ove stranice,i ti bi skino par setova sa nje a nebi nista stavio,posto i nemas nista jer si pocetnik....i bio bi zahvalan....koliko ja vidim svi ovi setovi se vrte u krug..sve je isto samo malo izmjesano i tako...ima dosta ljudi sto neznaju ritmove pravit,a ja sam jedan od njih,pa se sluze sa ove stranice kao i ja.necuvam svoj set dao bi onome kome treba,ali bez veze da ga stavljam ovdje na download posto to vec ima tu.znaci treba da skinem set,malo pojacam bass gitaru i uploadujem ga na centar,da bi ljudi kao ti imali dobro misljenje o nama,ali to je malo smijesno.svi se boje dat set,da nebi svi zvucali isto....ali svak radi drukcije pa nekom neodgovara set ma kako dobro on bio uradjen.ako neko cuva ,i neda nikome set...njegova osobna stvar oce li dat u javnost ili ne.cjenim one koji to urade i daju,jer svima nama treba pomoc...licno idem od sebe,znaci ja sam novi ovdje na stranici,koristim miodragov set,i nesto novih ritmova ubacio...rado bi i ja nesto stavio na download ali,reko sam vec,kad nemas i nemozes,glupo mi sad opet stavljat moj set samo sa drugim imenom...a ima nas dosta takvih....znaci mi manje vrijedimo zbog toga!?
Promijenjeno od Vaxter (10.03.2008 u 10:44 sati)
Razlog: Izbrisan nepotreban citat
|