Za sad je to preporuka neurohirurga iz Klinicnog centra Nis...Inace imam prijatelja na VMA koji je fizijatar, i bas on mi je udarao blokade u kicmu i gledao snimke, i kaze da nisam jos za operaciju, i da ce moce on da me "sredi" ..sad trebam da primam neke infuzije sa kortikosteroidima, da bi taj edem gde je ustinut zivac splasnuo, a nakon toga, banja, vezbe, i kao trebalo bi da se to sredi...to je njegova preporuka, takodje identicnu stvar mi je preporucio i neurolog ovde iz Nisa, dok neurohirurg odmah preporucuje operaciju...Elem pricekacu jos malo da vidim hoce li delovati te infuzije, jer mi nije palo stopalo, i nemam problema sa mokrenjem, bar za sada

pa po njima onda nisam jos hitan slucaj, nego da probamo ove varijante, a operacija u krajnjem slucaju...pa videcemo, ako ubrzo pomogne pomogne, ako ne, idem na operaciju i cao, necu jos dugo da trpim ove trudnicke bolove, u nekim momentima su nepodnosljivi...A kazi mi Neso jeste sta pokusavali od alternstivnih metoda, tipa dekompresionu terapiju, ili akupunkturu, da je dalo nekog efekta? pozz
Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka