Videti jedan post
Star 11.05.2016, 10:58   #8
sxkn7
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
sxkn7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Milan$ Pokaži Post
sa par njih sa kojim sam se kuckao, uglavnom su svi hteli da salju, samo niko ne zna da mi kaze okviran iznos troskova, tu mi je samo zastoj, da ne ispadne posle veca dara nego mera

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
ja sam za slanje klavijatura iz UK koristio https://www.parcel2go.com/

to je neka vrsta "nadmetanja" raznih firmi tipa DHL, UPS i sl., preko te stranice koja je neka vrsta posrednika za što jeftinije slanje. Znači, kada bi slao iz UK u Austriju tako da naručiš slanje direktno od DHL / UPS ili sl. onda dobivaš višu cijenu (koja ne mora da bude skupa). A ako naručuješ preko posrednika Parcel2Go onda te oni uvrste u program "masovnog slanja" tako da bi cijena trebala biti mnogo niža odnosno dobiješ preko njih najmanju cijenu koju nude DHL / UPS i njima slični jer je tu cijenu Parcel2Go već isposlovao, nazovimo to "kolektivnim ugovorom". Parcel2Go ne naplaćuje proviziju ali obzirom da se radi o najjeftinijem načinu slanja onda moraš čekati paket možda i do 14 dana. I da - onaj ko ti šalje paket iz UK, taj mora naručiti slanje od Parcel2Go. Parcel2Go ti može srediti i slanje u Srbiju ali tada bi cijena mogla biti malo viša ali opet će biti mnogo jeftinije nego da ti ugovaraš direktno sa DHL / UPS i njima sličnima.
sxkn7 je offline   Reply With Quote